Welkom bij De Lotusvijver

Hallo,
Leuk dat je langskomt.

Ik ben Nini en dit is mijn spiritueel blogstekje. Sinds 20 jaar hou ik mij bezig met spirtualiteit in een heel algemene zin. Ik heb in die periode een massa boeken verslonden, cursussen gevolgd, tarot decks gekocht enz. Tarot, Bach Bloesem, pendelen,  hypnotherapie, Silva Mind Control en nog veel andere zaken zijn de revue voorbijgekomen. Je zou denken dat ik ondertussen wel alles al heb gezien maar niks is minder waar. Maanmagie en het Futhark Runen Orakel zijn enkele nieuwe dingen waar ik op dit moment mee bezig ben.

In die jaren heb ik wel gemerkt dat er enkele vaste waarden zijn waar ik steeds naar teruggrijp. Mijn werkbasis is Tarot, I-Ching en Kristallen schedels. Daarnaast ben ik een verzamelaar van tarot decks (orakels in mindere mate). Alhoewel ik het probeer binnen de perken te houden, komen er elk jaar enkele decks bij.

Where East meets West

Een jaar of vijf geleden is mijn interesseveld verruimt naar I-Ching, Taoïsme en Aziatische spiritualiteit. Aanvankelijk had ik het gevoel dat ik moest kiezen. Beide strekkingen liggen redelijk uiteen waardoor ik dacht dat ik beide nooit zou kunnen combineren. Ondertussen ben ik eruit dat ik beide net niet uit elkaar hoef te houden. Het is net het mooie om bijvoorbeeld taoïstische principes te gebruiken in mijn kaart interpretaties.

Met deze blog wil ik mijn passie voor al deze dingen met jullie delen. En wie weet kan ik af en toe iemand aanzetten iets nieuws te proberen. Je zal hier regelmatig reviews van kaarten en boeken terugvinden, er worden ook leggingen besproken, basisprincipes van I-Ching en Taoïsme uitgelegd en zo veel meer.

Ik hoop dat je site leuk vind en dat je binnenkort eens opnieuw langskomt.
Heb je vragen stuur mij dan gerust een mailtje via de Contact-pagina.
Ik beantwoord deze steeds zo snel mogelijk.

Groetjes,
Nini

Logo De Lotusvijver


Advertenties

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: