Volle maan in Boogschutter

Dinsdag is het weer zover, om 16:21 is het volle maan in boogschutter. Zoals je ondertussen al weet zijn vergeven en loslaten sleutelbegrippen die komen met de volle maan. Deze maand wordt dit gekoppeld aan het vurig en vrijgevochten teken van de boogschutter. In tegenstelling tot de diepgravende schorpioen is de boogschutter veel veranderlijker en daarin ligt deze maand dan ook de uitdaging.

Zoals steeds vind je de algemene informatie over maanmagie terug op de posts: Moon Magic en Tips voor je volle maan ritueel.

Boogschutter

Boogschutter is zoals Ram en Leeuw een vuurteken. Hij heeft een uitgesproken vrijheidszin en kan heel passioneel zijn in het navolgen van zijn idealen. Het is een type dat niet kan stilzitten, graag reist en dus steeds in beweging is. Hierdoor kan hij vaak erg onrustig zijn.

De boogschutter heeft een uitgesproken avontuurlijk karakter. Hij houdt van zijn vrijheid en wordt niet graag in het gareel gehouden. Hij houdt dan ook helemaal niet van strakke structuren en eentonigheid. Het is een teken die houdt van rechtvaardigheid, een idealist tot op het bot.

Doorgaans zijn boogschutters opgewekt, gezellig en spontaan, waardoor ze vaak graag geziene gasten zijn. Ze zijn meer gericht op hun omgeving dan de Ram en de Leeuw. Ze doen dit zonder iets terug te verwachten. Gezien de natuur van de boogschutter mag je dus zeker en vast een spontane en vrolijke energie verwachten.

Volle maan in boogschutter
Spirit de la lune oracle

Volle Maan in Boogschutter

Zoals reeds gezegd is de Boogschutter iemand die heel vurig zijn idealen zal verdedigen. Maar door zijn onrustige natuur durven deze wel eens veranderlijk zijn. Het zal in deze volle maan energie de kwestie worden bij de les te blijven en je niet te gaan versnipperen over vanalles en nog wat. Schrijf misschien je intenties op om de energie in goede banen te leiden.full-moon-moon-bright-sky-47367.jpeg

De energie van de volle maan wordt zoals gezegd beïnvloedt door de spontaniteit en jovialiteit van de boogschutter. Zeker een leuke verademing na de zware gravende energie van de schorpioen. Deze volle maan mag het dus gerust een stukje luchtiger.

Maar vergis je niet, de boogschutter is ook een teken van religie en je geest verruimen. Je spiritueel werk zal zeker een boost krijgen onder de volle maan.

Volle maan in Boogschutter is dus perfect om

  • Gebruik te maken van de avontuurlijke energie van de boogschutter
  • Loslaten van ideeën en idealen die je niet meer nodig hebt
  • Je overtuigingen op orde zetten en ruimte laten voor frisse ideeën
  • Gebruik maken van deze energie om spontaner door het leven te gaan
  • Je geest verruimen
  • Jezelf toestaan onder het juk vandaan te komen van anderen
  • Dingen voor andere doen zonder er iets voor in de plaats te willen krijgen

Boogschutter regeert over het negende huis, het huis van religie, overtuigingen, hoger onderwijs en verre reizen. Ook hier komt opnieuw het aspect boven van overtuigingen en idealen.

Happy Full Moon,

Nini

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: