Nieuwe Maan in Stier

Dinsdag 15 mei om 13:49 is het weer zover en starten we een nieuwe maancyclus met Nieuwe Maan in Stier. Deze post zal een stuk beknopter zijn dan de vorige want de inleiding en tips zal ik hier niet meer herhalen.

Wil je toch nog eens de extra informatie lezen kan dit op volgende links:

Met deze Nieuwe Maan in Stier zal “bezit” en “het behouden van” een centrale rol spelen.

Stierpexels-photo-149988.jpeg

De Stier hecht (zoals je waarschijnlijk al wist of dacht) belang aan zijn bezittingen. Hij kan heel erg genieten van materiële luxe en lekker eten. Dit is zo belangrijk dat hij er vaak heel erg aan vasthoudt. Dit resulteert dan ook in een eerder conservatief gedrag. Een Stier houdt namelijk niet zo erg van vernieuwing en kan zich daar heel koppig tegen verzetten.

Koppigheid en zelfzekerheid zijn dan ook kernwoorden van een Stier. Als je een Stier bekijkt is dit geen eerste prijs snelheid en behendigheid. Stieren zijn krachtige dieren. In de geschiedenis werden zij voor een ploeg gespannen en werkten zij zich traag maar gestaag door de lastigste akkers. Deze energie mag je hier dan ook verwachten. Traag maar zeker vooruit, zonder de moed ooit op te geven.

Nieuwe Maan in Stier

De energie van de Nieuwe Maan welke staat voor initiatief, nieuwe start, dromen in werkelijkheid omzetten, enz. lijkt op eerste zicht een beetje te botsen met de traagheid en conservatisme van de Stier. Toch kan je toch deze combinatie nuttig gebruiken.

Als je onder deze maan iets helemaal nieuws wil starten dan ga je moeten rekening houden dat je geduld en doorzetting voor de dag zal moeten leggen. Op zich is dat zeker niet negatief want als je trager en doordachter te werk gaat dan ligt de kans op slagen meestal ook hoger.

Indien je met de Nieuwe Maan in Ram reeds een nieuw project bent gestart is de energie van deze maan ideaal om naarstig aan je project door te werken. Vergeet hierbij niet je doelen duidelijk voor ogen te houden. Heb je een nieuwe zaak gestart of ben je op zoek naar een nieuwe job dan is de Nieuwe Maan in Stier het uitgelezen moment om een betere omzet of inkomen te vragen.

img_1192
Spirit de la Lune deck

Nieuwe Maan in Stier is dus perfect om:

  • Eerder materiële dingen te wensen/visualiseren
  • Financiële plannen te maken
  • Werken rond moed en doorzetting
  • Werken aan je zelfvertrouwen.
  • Werken rond je koppig en vasthoudend kantje
  • Genieten en dankbaar zijn voor de dingen die je hebt

Stier heerst over het astrologisch tweede huis waardoor thema’s zoals werk, inkomen en materiële welvaart het hoofdthema zijn. Het is ook het huis van het zelfvertrouwen. Deze periode is ook ideaal om daaraan te werken.

Happy New Moon,
Nini

Advertenties

2 gedachten over “Nieuwe Maan in Stier

Voeg uw reactie toe

  1. Dat klinkt alsof het ook een mooie tijd zou zijn om te brainstormen voor nieuwe blogonderwerpen 😉 Weer een mooi stukje met hele praktische adviezen en ideeën!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: