Tips voor je nieuwe maan ritueel

Tips voor je ritueel

In de inleidende post had ik vermeld dat het belangrijk is dat jij een ritueel maakt/gebruikt waar je je zelf goed bij voelt. Niks moet, alles mag. Toch is het misschien interessant om enkele tips mee te geven die wel belangrijk zijn.

  • AARDING: zorg dat je goed geaard bent. Indien je moeilijk hebt met aarden kan een aardende steen onder je stoel of tussen je voeten leggen een heel stuk helpen.  Rookkwarts is bijvoorbeeld een erg goede aardende steen die bovendien je aura goed beschermt tegen negatieve energieën.
  • BESCHERMING: er bestaan hiervoor veel manieren. Je kan bescherming vragen van je gidsen, jezelf in een beschermende bubbel van licht visualiseren, in een kring beschermende stenen of schedels zitten enz. Hoe je het doet maakt niet, uit zolang je jezelf maar heel bewust beschermt en achteraf ook een moment neemt om te bedanken voor je ontvangen bescherming.
  • KLEINE STAPPEN: jouw droom is misschien niet in 1,2,3 voor elkaar te krijgen. Het kan dus belangrijk zijn om de weg naar je droom op te splitsen in kleinere stappen waarbij je nieuwe maan na nieuwe maan probeert vooruit te gaan.
  • DANKBAARHEID: het is belangrijk om, niet alleen bij nieuwe maan natuurlijk, dankbaar te zijn om wat je hebt en wat je tot nu toe hebt bereikt.
  • WAT WIL JE: Denk aan wat je wilt en niet aan wat je niet wilt. Het universum heeft de vreemde eigenschap voor te schotelen wat in je gedachten omgaat. Waarschijnlijk heb je het al vaak voor gehad. Je hoopt zo erg dat iets zich niet voordoet en lap… daar heb je het al. Positief denken is dus de boodschap!
  • FAKE IT TILL YOU MAKE IT: Ons onderbewuste werkt op een vreemde manier. Het heeft de neiging te volgen wat je zelf denkt. Als jij je beeld aanpast aan wat je eigenlijk wenst (en doet alsof je het al bereikt hebt) is je onderbewuste de draad kwijt. Het zal er alles aan doen om de “nieuwe” werkelijkheid bij te benen.
  • JE BENT HET WAARD: ik doe hier niet aan reclame maar het is echt wel een goede slogan. Stop met al die negatieve ideeën. Trek jezelf niet altijd zo naar beneden. Je bent het echt echt wel WAARD!!
  • FOCUS: probeer tijdens je ritueel gefocust te zijn op wat je wilt. Je kan bijvoorbeeld je wensen opschrijven of een mood board maken. Wat het ook is, zorg gewoon dat je je focus kan vasthouden
Advertenties

2 gedachten over “Tips voor je nieuwe maan ritueel

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: